Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κ.Σ.Μ.: Έκκληση παράτασης εντολής

Αγαπητοί,
 
Η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα αυξήσει τις εντάσεις και τον ανταγωνισμό μεταξύ των κομμάτων, ενώ αντίθετα, προέχει να εμπεδωθεί ένα κλίμα περίσκεψης και συνεργασίας που να εγγυάται την εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων. Στο πνεύμα αυτό υπογράφουμε το κείμενο που ακολουθεί.
Σας προσκαλούμε να το υπογράψετε αφού μπείτε στην ιστοσελίδα της GoPetition, κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο http://www.gopetition.com/petitions/έκκληση-για-παράταση-της-εντο.html και υπογράψετε την έκκληση ακολουθώντας τις οδηγίες. Σας προτείνουμε επίσης να αντιγράψετε και στείλετε (copy-paste) τον σύνδεσμο στους γνωστούς και φίλους σας που θα επιθυμούσαν και αυτοί να υπογράψουν την έκκληση.
Κάνοντας κλίκ στην ένδειξη signatures στο επάνω μέρος της σελίδας μπορείτε να δείτε ποιοι έχουν ήδη υπογράψει την έκκληση.
Όσοι είστε στο facebook ή στο twitter παρακαλούμε να το αναρτήσετε.
…..
«Έκκληση για παράταση της εντολής
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ολοκληρώθηκαν τα πρώτα στάδια για την κατοχύρωση της θέσης της Ελλάδας στην ευρωζώνη ανάδειξαν την ανάγκη εφαρμογής νέων μεθόδων και εμπέδωσης νέων αντιλήψεων που να επιβεβαιώνουν την ικανότητα της χώρας να μεταβάλλει ριζικά τις αιτίες που την έφεραν στα πρόθυρα της οικονομικής και πολιτικής χρεοκοπίας.
Είναι προφανές ότι οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις επιβάλλουν την συναίνεση και ειλικρινή συνεργασία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, πέραν των κομματικών και ιδεολογικών διαχωριστικών γραμμών, που σήμερα χάνουν τη σημασία τους κάτω από τις συνθήκες έκτακτης ανάγκης που έχουν δημιουργηθεί.
Θεωρούμε συνεπώς αναγκαίο, με την έγκριση της Βουλής και την συνεπακόλουθη αποφυγή πρόωρων εκλογών, να δοθεί σε μια ανανεωμένη κυβέρνηση υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο ευρύτατη εντολή και ο αναγκαίος χρόνος, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του .έτους, για να ολοκληρώσει το έργο της.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου