Η Εφημερίδα του Κ.Σ.Μ.

Πολλά από τα κείμενα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας έχουν προηγουμένως δημοσιευθεί στην «Εφημερίδα του Κ.Σ.Μ.». Η έκδοσή της αποτελεί μία από τις δύο κύριες δραστηριότητες του Κ.Σ.Μ. Πρόκειται για ένα έντυπο που εκδίδεται έξι φορές τον χρόνο (ανά δίμηνο τους μήνες Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο & Δεκέμβριο). Βέβαια, η διμηνιαία έκδοσή μας είναι πολύ πιο πλούσια σε ύλη από τα τμήματά της που επιλέγονται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας. Στην «Εφημερίδα του Κ.Σ.Μ.» αρθρογραφούν τακτικά μέλη του Κ.Σ.Μ., αλλά και κατά περίπτωση πολλά άτομα γνωστά για την πολιτική, κοινωνική ή επιστημονική δραστηριότητά τους. Όποιος επιθυμεί να ενταχθεί στον κατάλογο των παραληπτών της «Εφημερίδας του Κ.Σ.Μ.» μπορεί να τo ζητήσει ειδοποιώντας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση drossopoulos@gmail.com, γνωστοποιώντας το επώνυμο και την διεύθυνσή του. Μια φορά τον χρόνο καλούμε τους αναγνώστες μας να συμβάλουν στην κάλυψη του κόστους της «Εφημερίδας του Κ.Σ.Μ.» με μια συνδρομή της οποίας το ύψος αφήνεται στη διάθεση του καθενός. Το ποσό των 20 ευρώ μας φαίνεται ικανοποιητικό.

5 σχόλια:

 1. Θα διαχωρίσω το ως κάτωθι μεγαλούτσικο κείμενό-μου (σχόλιο με αφορμή παρατηρήσεις μου επί των τραγικών αποτελεσμάτων του Ν.4014/12) σε 4-5 μέρη για να σας το υποβάλω σε ...δόσεις, μιάς που υπάρχει όριο 300 λέξεων ανά αποστολή...

  Στον "λαό" που ζει σε τούτον τον κατακαημένο Τόπο "εμπιστοσύνη" δηλώνουν ότι του τρέφουν (δήθεν βεβαίως!) μόνον οι πολιτικοί του "ταγοί" και οι "πιασμένοι" μεγαλο-δημοσιογράφοι του, η υποκρισία των οποίων θα αξίωνε και, εάν υπήρχε, θα κατέριπτε αντίστοιχο παγκόσμιο ρεκόρ!

  Κι όσο πιο κολλητοί στον νεποτισμό και στην διαπλοκή του κρατικοδίαιτου κατεστημένου είναι οι "ταγοί" αυτοί, οι γλύφτες και οι medio-προστάτες-τους, τόσο πιο λαϊκιστές γίνονται και τόσο πιο μεγάλη "εμπιστοσύνη" λένε πως έχουν σε τούτον τον ανεκδιήγητο "λαό" και στην δήθεν Δημοκρατία του...

  Έλα όμως που από όλους τους άλλους, περιλαμβανομένων των ιδίων των "μελών" αυτού του "λαού", δηλαδή από όλους τους υπόλοιπους, τους νεο-ελιναράδες, οι οποίοι συναπαρτίζουν έναν δήθεν πατριωτικό "λαό" (στην πραγματικότητα μία χάβρα ιδιωτικών εγωκεντρικών ηλιθίων, μοναδικό καρακατιναριό ολκής που όμοιό του δεν διαθέτει ούτε καν η Βενεζουέλα) πανθ-ομολογήται, ιδίως "στο κάτω-κάτω της γραφής", και δη στις αναμεταξύ τους ιδιωτικές "πολιτικές" συζητήσεις, ότι ναι μεν ίχνη φιλάνθρωπης λύπησης είναι ακόμη ορατά (υπολείμματα του πάλαι ποτέ φιλοτίμου των νεο-Ελλήνων) αλλά καμμία πίστη, καμμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει και δεν μπορεί πλέον να έχει κανείς σε σχεδόν κανένα πρόσωπο, πόσο μάλλον σε θεσμούς και κρατικές Αρχές στην Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η αυτόβουλη πορεία του λαού αυτού προς το απόλυτο ξεχαρβάλωμα εννοιών όπως φιλότιμο, εμπιστοσύνη, κοινωνικό, ευνομία των κοινών και δημοσίων και δημοκρατία δεν είναι καθόλου καινούρια.

  Η ολοφάνερη ροπή του σε αμόρφωτες - απλουστευτικές και μισαλόδοξες μηδενιστικές κοσμοθεωρήσεις και η ανυπόκριτη αδυναμία του σε παντός είδους "ανυπάκουη" φθορά της κατά απομίμιση πολιτισμικής του φουστανελο-κυριλέδικης λεοντής ξεκίνησε εδώ και πολλές-πολλές δεκαετίες. Προσφάτως δε αγκαλιάζει (με τρυφερά μάλιστα αισθήματα!) και απροσχημάτιστα πλέον, τον αντισημιτισμό και τον ναζισμό.

  Την τραγωδία όπου περιήλθε λοιπόν σήμερα ο Τόπος μου μπορεί κανείς να την συνοψίσει στο ότι την απουσία εμπιστοσύνης προς αλλήλους, ένεκα της ιστορικής υποκρισίας και της εν τέλει σημερινής ανυποληψίας του νεο-ελιναρά, που διαπερνά ολάκαιρο τον βίο και την πολιτεία του, την πληρώνει το ίδιο το Έθνος και το Μέλλον των παιδιών που γενιούνται ή θα γεννηθούν και θα αναγκάζονται να ζουν εδώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κορυφαία δείγματα της κατά ταύτα (και σύμφυτης με τον υπέρμετρο ιδιωτισμό του νεο-ελιναρά) αβυσαλαίας μαγγιάς του ήταν το ίδιο το καμάρι που τρέφει γι αυτήν την ίδια την χυδαία-του μαγγιά, η κατ'επάγγελμα, κατ'εξακολούθηση καταπάτηση - ιδιοποίηση των γαιών και των περιουσιών του Δημοσίου, το δήθεν ενδιαφέρον του για την προστασία της δημόσιας υγείας, του άνευ επάθλων αθλητισμού, της φυσικής ζωής, της οικολογίας, των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος. Και δώστου να καταγγέλει για τον κακό του τον καιρό την "παγκουσμιουποίησ'", μία δήθεν "νέα παγκόσμια τάξη" (αυτό κι αν είναι χορατό!) και ...νεφελώματα "ξένων δαχτύλων"...

  Η πολιτική "διάνοια" του νεο-ελιναρά τον οδηγεί να πιστεύει ακράδαντα ότι ο ίδιος είναι μέγας πατριώτης, νοικοκύρης, εργατικός, τίμιος και ηθικός όσο άλλος κανείς στην υφήλιο. Έτσι, τα όσα από τα ανομήματά του ομολογεί (τα παραδέχεται σπανίως και μόνον κατ'ιδίαν!) μεταλλάσσονται συνοπτικά, δια μέσου της εξόχως επιλεκτικής του μνήμης, σε "πανουργίες ξένων σκοτεινών δυνάμεων" που παραμονεύουν, λέει, να "μας" ...αφανίσουν "επειδής", λέει, "είμαστ' ουραίοι" και "την ζηλεύουν τη Ελλάδα μας", που είναι, λέει, "η ουραιότερη χώρα του κόσμ'". Ναι! βέβαια! ωραία! και με τα σκουπίδια του νεο-ελιναρο-καρακατιναριού να "κοσμούν" ακόμη και κλαδιά δένδρων σε όσα δάση έχουν απομείνει. Και με τον μέσο νεο-ελιναρά να θεωρεί "ιερή" υποχρέωσή-του να δίνει ...μαθήματα ...πολιτισμού και ...εύ ζειν στους "βάρβαρους" τους ξένους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε αυτόν τον "λαό" οι πολιτικάντηδες (που του έχουν "εμπιστοσύνη") του χαϊδεύουν τα αυτιά (και τα αχαμνά!) χαρίζοντάς του ανέξοδες κολακίες και ασύστολα ψεύδη. Έτσι "από κοινού", ναι!, όλοι μαζί!, πατρίκιοι, πληβίοι και "λαός", τρώνε τα φράγκα και τα δανεικά υπό τις ευλογίες των κρατικοδίαιτων και δήθεν "ευρωπαϊστών" ευρωπαίων "εταίρων" που εναλλάσσονται στις "ευρωπαϊκές" Προεδρίες.

  Ας δούμε εδώ κι ένα πολύ συγκεκριμένο από τα χιλιάδες τα εκατομμύρια στραβά κι ανάποδα που καθημερινά επισυμβαίνουν και υποβιβάζουν στα τάρταρα το επίπεδο κάθε ζωής σε τούτον τον κατακαημένο Τόπο: Πρόκειται για ένα από τα χιλιάδες εγκλήματα των νεο-ελιναράδων πολιτικάντηδων (των ελέω νεο-ελιναράδων ψηφοφόρων προβεβλημένων και εκλεγέντων) κατά της δημόσιας γης, των δασών και της φύσης, εντός του έτους 2012. Ήταν ο Νόμος τους υπ'αριθμόν 4014. Βάσει αυτού του "νόμου" επιτρέπεται σε κάθε νεο-ελιναρά καταπατητή και αυθαιρετούντα εντός δημοσίου δάσους να προσέλθει στην Υπηρεσία Δασών και, με απλή υπεύθυνη δήλωση καθώς και με διαβεβαίωση ενός νεο-ελιναρά διπλωματούχου μηχανικού, να ισχυρισθεί και να κατοχυρώσει νομικά τις εναντίον της δημόσιας γης, της φύσης και του δάσους προηγηθείσες ανομίες του! Βάσει αυτού του νόμου η ξελιγομάρα του νεο-ελιναρά για ιδιοποιημένη οικίσιμη και εμπορεύσιμη γη, σε βάρος του δημοσίου, βρίσκει τον ιδανικότερο πεδίο άσκησής της. Η "φιλοπατρία" του νεο-ελιναρά θα αναδειχθεί έτσι, και νομίμως, πέρα ως πέρα στην Ελλάδα, που την ..."αγαπά" μέχρι καταπατήσεως!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έτσι, σε λίγο, μπορεί να ιδούμε, τουλάχιστον όσον αφορά τον "εθνικό" χορό των αυθαιρέτων, όλες εκείνες οι κραυγές των λαοπλάνων πολιτικών, που καταφέρονται καθ'έξην κατά της "Τρόϊκας" και άλλων "ξένων σκοτεινών δυνάμεων", να ψάχνουν αλλού να στρέψουν το μένος των νεο-ελιναράδων.

  Αυτόν τον "λαό", με αυτό το νομικό καθεστώς-τραγέλαφο, που εξ ορισμού και από γεννησιμιού τους αναιρούν τον Ελληνικό Πολιτισμό όπως και ό,τι καλό μπορεί να αποδόσει κάποτε μία σωστά προετοιμασμένη, δημοκρατικά αποκεντρωμένη και ευνομούμενα ενωμένη Ευρώπη, οι γελοιότεροι των γελοιοτέρων νεο-ελιναράδες λαϊκιστές πολιτικάντηδες, που κυριολεκτικά ζουν πλουσιοπάροχα χάρις στον επιβληθέντα και διαχρονίως πλέον κραταιό λαϊκιστικό ορυμαγδό, θα εξακολουθούν να τον παρουσιάζουν ως ...θύμα "πλεκτάνης ξένων ανθελληνικών συμφερόντων" όπως θα εξακολουθούν να παρουσιάζουν ως ...ιστορικά αναπόφευκτο το εκ της ιδίας της ηλιθιθότητάς τους επικρατήσαν χάος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή