Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Απώλεια του Κ.Σ.Μ. (Λ. Θεοχαρόπουλος)

Το Κέντρο Σοσιαλιστικών Μελετών με θλίψη ανακοινώνει στους φίλους του την απώλεια του επι σειρά ετών Μέλους του Δ.Σ. του Λουκά Θεοχαρόπουλου, πρωήν ταπεζικού υπαλλήλου.

Ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος γεννήθηκε το 1956 στο Μόδι Φθιώτιδος. Κριτικές και δοκίμιά του δημοσιεύονται συχνά σε λογοτεχνικά περιοδικά (Οδός Πανός, Νέα Σκέψη, κ.ά.) και είναι συνεργάτης του critique.gr. Δημοσιεύει επίσης τακτικά άρθρα και έρευνες για τις εργασιακές σχέσεις και επίκαιρα οικονομικοκοινωνικά θέματα στην Εφημερίδα του Κέντρου Σοσιαλιστικών Μελετών.
Βιογραφικό Σημείωμα του Λ. Θεοχαρόπουλου, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα: http://stigmalogou.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. Αχ βρε Λουκά! Με την ευρυμάθεια την καλοσύνη και την δύναμη των λέξεων απέναντι στα τόσα προβλήματα υγείας των τελευταίων ετών... ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ! Ελένη Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δύσκολο είναι λίγους μήνες μετά την απώλεια του Αντώνη Δροσόπουλου, το Κ.Σ.Μ. να αποχαιρετά ένα σημαντικό στέλεχός του.
    Ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος ήταν « καλότατος » ( όπως τον είχε χαρακτηρίσει κάποτε ο Αντώνης Δροσόπουλος ), σεμνός, αθόρυβος, πρόθυμος να βοηθήσει όπου χρειαζόταν και να διεκπεραιώσει το έργο που αναλάμβανε.
    Για μένα, ήταν ο συνεπής, ανιδιοτελής και πιστός φίλος δεκαετιών, επίσης ο σταθερός πολύτιμος σύνδεσμος με τη ζωή του ΚΣΜ. Θα μας λείψει και θα μου λείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή